MEDICAL DEVICES

FZIOMED

DYNAVISC®

FzioMed introduceert DYNAVISC®, een opneembare gel voor adhesiepreventie bij pees- en perifere zenuwchirurgie.

Wat is DYNAVISC® van FzioMed

dynavisc adhesion barrier gel

DYNAVISC® is een heldere, opneembare gel die chirurgisch getraumatiseerde weefsels bedekt tijdens pees- en / of perifere zenuwoperaties zoals bij voet-, knie-, schouder- en handchirurgie. DYNAVISC® werkt als een tijdelijke, beschermende barrière voor het scheiden van weefsels en voor het verminderen van fibrose en de vorming van postoperatieve verklevingen.

DYNAVISC® is samengesteld uit de toonaangevende biomateriaal-geltechnologie van FzioMed (CMC en PEO) en wordt gebruiksklaar geleverd in een spuit van 1 ml met een steriele, flexibele applicator.

Wanneer DYNAVISC® van FzioMed toepassen

Verklevingen zijn inwendige banden van littekenweefsel die zich kunnen ontwikkelen na een operatie terwijl het lichaam probeert te helen. Adhesievorming na een operatie kan interfereren met de normale glijfunctie van pezen en zenuwen, waardoor pijn en sterk beperkende bewegingen worden veroorzaakt. Na chirurgische verklevingen in de hand kan spanning ontstaan die, indien ernstig en langdurig, kan leiden tot verder zenuwletsel, zenuwcompressie, pijn bij de patiënt en een algemeen verminderde levenskwaliteit.

DYNAVISC® is een heldere, soepele gel die een duidelijk zicht biedt op de pezen en neurale structuren tijdens de plaatsing. De vloeibare, weefselhechtende eigenschappen van DYNAVISC®-gel maken een grondige dekking van het weefsel mogelijk. DYNAVISC® wordt ondersteund door de uitzonderlijke veiligheidsgeschiedenis van de biomateriaal-geltechnologie van FzioMed.

De voordelen van DYNAVISC®-gel van FzioMed

  • Uiterst veilig
  • Klaar voor gebruik
  • Snelle applicatie, grondige dekking
  • Helder en kleurloos
  • Absorbeerbaar
  • Scheidt en bedekt weefsels
  • Vermindert verklevingen
  • Vermindert pijn

JVHealth: exclusief verdeler van DYNAVISC® van FzioMed in België en Luxemburg

JVHealth is in België en Luxemburg exclusief verdeler van de antiverklevingsgel DYNAVISC® van FzioMed. U kan DYNAVISC® eenvoudig bestellen door het invullen van onderstaand formulier.

Voor alle bronnen, en bijkomende informatie over de werking, studies en verschenen publicaties van Dynavisc®, verwijzen wij u graag door naar de DYNAVISC®-pagina van FzioMed.

DYNAVISC®-gel van FzioMed bestellen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.