JVHealth, uw zorgzame healthcare distributiepartner met een smetteloze service

Bent u op zoek naar een healthcare distributiepartner binnen de BeNeLux? JVHealth is uw operationele spilfiguur bij de aankoop en verkoop van medische producten en technieken, chirurgische hulpmiddelen en instrumenten.
Als expert-distributiebedrijf binnen de biowetenschappen en gezondheidssector kent JVHealth de regulerings- en goedkeuringsroute binnen de BeNeLux op haar duimpje en zetten wij, samen met ons gedreven team van medische experten, hoog in op service, klinische resultaten en verbetering van de patiëntresultaten.

Door de jaren heen ontwikkelde JVHealth een smetteloos netwerk met hoogstaande partners, ziekenhuizen en chirurgen. Hierdoor zijn wij internationaal inzetbaar voor de succesvolle uitrol van elk biotech en medtech product, dienst of project.

Als healthcare distributiepartner staan wij bovendien garant voor een uiterst snelle en 24/7 service naar het ziekenhuis toe, inclusief directe bezorging.

Meer dan alleen een healthcare distributiepartner

Voor de uitrol van uw innovatief product of dienst staat JVHealth onder meer in voor volgende acties:

JVHealth doorloopt de goedkeuringsprocedure van A tot Z en zorgt voor de wettelijke vereiste (EU-)goedkeuring van uw product.

JVHealth ontzorgt u in uw logistiek management: van warehousing, orderverwerking, over algemene distributie en verzending. Wij bundelen alle logistieke activiteiten onder één dak.

Financiële ondersteuning inzake facturatie en zelfs debiteurenopvolging neemt JVHealth voor haar rekening.

JVHealth gaat op zoek naar de juiste medische partners (ziekenhuizen, artsen, chirurgen, ethische commissies, Key Opinion Leaders, …) die klinische studies kunnen ondersteunen en operaties mogelijk maken, de resultaten van early clinical trials kunnen publiceren in peer reviewed journals, enz. Ook voor het aanbrengen van CE-markeringen op medische producten loodst JVHealth u doorheen alle wettelijke verplichtingen en instanties.

JVHealth zal uw product notificeren en ervoor zorgen dat uw innovatief product op een correcte en rechtmatige manier bij de eindgebruiker komt, inclusief de respectering van alle wettelijke regels.

Op zoek naar een zorgzame healthcare distributiepartner binnen de BeNeLux of Europa?

Contacteer JVHealth