JVHealth: sterke incubator voor biotech startups dankzij internationale partners

JVHealth is het geesteskind van Johan Van Havermaet. Samen met zijn team en internationale netwerk aan sterke partners, Key Opninion Leaders, investeringsgroepen, high-end laboratoria en universiteiten, vormt JVHealth een betrouwbare en professionele incubator voor biotech startups en andere grotere healthcare bedrijven die de expansiestrategie van hun project of bedrijf naar een hoger niveau willen tillen.

JVHealth streeft steeds naar een volwaardige en langdurige samenwerking met haar klanten, clinici, en partners zoals ziekenhuisgroepen, overheidsinstellingen, medtech private investors, of andere instanties binnen de gezondheidssector.

Dankzij ons lokale en globale netwerk aan internationale spelers en Key Opinion Leaders, slagen wij er als incubator voor biotech startups in om uw medtech/biotech idee of product op het juiste moment bij de juiste persoon en op de juiste plaats te positioneren. Maar ook middelgrote tot grote healthcare bedrijven, KOL’s en investeerders staan wij bij met gefundeerd management advies.

Enkele van onze partners

  • OrthoSera, Oostenrijk
  • BAAT Medical, Nederland
  • CornerCouncil, Verenigde Staten
  • Collagen Maric Inc., Verenigde Staten
  • Empirical Testing / Consulting, Verenigde Staten
  • Fziomed , Verenigde Staten
  • Kleiner Labs, Verenigde Staten

Ook Partner worden van JVHealth?

Elk project is anders en vraagt nieuwe invalshoeken en de expertise van een breedspectrum aan professionele partners. JVHealth gelooft erin dat professionele samenwerkingen leiden tot de wederzijdse versterking van kennis, ervaring en netwerk.

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Hou onze agenda in de gaten voor een face-to-face meet & greet in uw buurt, of contacteer ons.

Contacteer JVHealth