JVhealth: uw betrouwbare healthcare partner

JVHealth wil innovatieve oplossingen in de biowetenschappen en de gezondheidszorg tot bij de patiënt brengen. Dit doen wij door het bieden van een multilevel ondersteuning aan biotech startups en grotere bedrijven in de gezondheidssector. Als faciliteerder en waardenbouwer begeleiden wij uw project van ontwerp tot implementatie. Hiervoor steunen wij op ons internationaal netwerk en jarenlange expertise als global life science incubator en healthcare partner.

Jarenlange expertise, uitgebreid netwerk

JVHealth draagt als medtech/biotech expertisebureau betrouwbaar advies hoog in het vaandel. Ons team van experten hanteert een doorgedreven totaalaanpak en samen fungeren wij als één aanspreekpunt voor een breedspectrum aan oplossingen in de sector.

Samen met ons team van healthcare experten en hoogstaande partners streven wij er naar om JVhealth als een zeer toegewijd en ethisch bedrijf op de kaart te zetten, werkend volgens de bestaande biowetenschappelijke deontologie in de markt.

Jarenlange expertise, diepgaande kennis en hoogstaande connecties: dat is wat JVHealth u als betrouwbare healthcare partner biedt.

Contacteer JVHealth