Het vermarkten van innovaties binnen de healthcare doet u niet alleen

Wenst uw bedrijf een innovatief idee of product binnen de healthcare sector in de markt te zetten? Of wil u de expansiestrategie van een bestaand product optimaliseren?

In beide gevallen is het een slimme zet om een innovatief idee of bestaand product te pitchen bij een klankbord dat de markt door en door kent. Het vermarkten van innovaties binnen de healthcare is immers geen sinecure. Want hoe geraakt u top of mind bij de Key Opinion Leaders die er voor u echt toe doen? Hoe trekt u belangrijke investeringsgroepen over de streep? En wat met Intellectual Property, clinical testings of algehele sales strategieën?

JVHealth haalt als incubator voor biotech/medtech startups en middelgrote bedrijven de zwakke schakels uit uw business plan, ondersteunt en begeleidt u van A tot Z bij het vermarkten van innovaties binnen de healthcare sector. We doen dit aan de hand van een uitgekiend ‘eagle view concept’ en een multidimensionale aanpak.

Dankzij onze kritische expertise en internationaal uitgebouwde netwerk bij Key Opinion Leaders en financiële investeringspartners, werken wij een strategisch expansieplan uit op maat van uw project of bedrijf. Daarenboven ondersteunt JVHealth diverse Boards of Directors in het nemen van gefundeerde beslissingen en fungeren wij als adviserend orgaan voor grote investoren en verzekeringsgroepen.

Klaar om uw innovatief healthcare project op te tillen naar het hoogste niveau?

Bij het vermarkten van healthcare innovaties duiken in elke fase van het expansieproces belangrijke vragen op die cruciaal zijn voor het succes van uw productlancering:

  • Schuilen er nog zwakke schakels in mijn business plan?
  • Welke doelgroep of Key Opinion Leaders wens ik te bereiken en hoe pak ik dat aan?
  • Wie kan mij helpen bij de ondersteuning rond het uitwerken van prijs- en marktstrategieën, IP en algemene expansiemodellen?
  • Welke financiële partners kunnen voor ons project belangrijk zijn en hoe benader ik die?
  • Distributie en sales: wat is de beste strategie voor mijn product?
  • Welke partner is geschikt op vlak van algemene sales coaching & ondersteuning  van de strategische teams binnen ons bedrijf?

JVHealth: uw operationele spilfiguur

In welke fase uw project of bedrijf zich ook bevindt, JVHealth is uw uitgelezen klankbord, partner en healthcare incubator voor nationale, internationale en globale medtech en biotech projecten.

Contacteer JVHealth