Johan Van Havermaet, sturende kracht achter JVHealth

JVHealth is als biowetenschappelijke incubator enerzijds, en distributeur voor innovatieve chirurgische oplossingen anderzijds, actief in de algemene gezondheidszorg met een hoge focus op oplossingen voor orthopedie, wervelkolom, biologie en algemene gezondheidszorg.

Aan het roer van JVHealth staat oprichter en medtech/biotech expert Johan Van Havermaet.
Johan Van Havermaet kijkt vanuit zijn rol als biowetenschappelijke consultant terug op meer dan 30 jaar expertise in de sector van neurochirurgie en spinale chirurgie, orthopedie en orthobiologie.

Voor belangrijke spelers zoals o.a. Johnson & Johnson, DePuy Synthes en Zimmer Biomet was en is Johan Van Havermaet een belangrijke spilfiguur in tal van biotechnologische projecten. Zijn uitgebreide en diepgaande expertise op gebied van bedrijfsontwikkeling en strategische expansie in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, evenals zijn positie op lange termijn in licenties en overnames van middelgrote en grote medische bedrijven, vormen de bouwstenen van de breedspectrum-aanpak die JVHealth vandaag hanteert. Daarbij hoort ook het ondersteunen van jonge medtech bedrijven en innovatieve producten door het onderhandelen met en adviseren van grote financiële groeperingen actief in de medtech finance en funding markt.

Johan Van Havermaet streeft er samen met zijn team van experten en hoogstaande partners naar om JVhealth als een zeer toegewijd en ethisch bedrijf op de kaart te zetten, werkend volgens de bestaande biowetenschappelijke deontologie in de markt.

Wat kan JVHealth voor u betekenen?

Benieuwd wat JVHealth als life science incubator en healthcare consultancy agency voor uw project, product of bedrijf kan betekenen? Of zoekt u een distributeur voor uw biotech of medtech product?

JVHealth is een zorgzame partner met een smetteloze service die uw project aanpakt met chirurgische precisie.

Contacteer Johan Van Havermaet